fbpx

Center Net D&C

EFICIENȚĂ ECONOMICĂ

 

 

Despre noiCerere de ofertă

Despre Noi
Center Net D&C

Center Net D&C SRL se străduiește să dea satisfacție clienților prin serviciile prompte, indiferent dacă apelați pentru prima dată sau sunteți un client vechi care reveniți cu o cerere nouă.

La Center Net D&C revoluționăm modul de abordare al clienților, nivelul nostru de angajament, urmărind satisfacția clienților și siguranța în exploatare a produselor.

Societatea noastră oferă servicii de mentenanță pentru construcții rezidențiale și comerciale dar și pentru cele industriale.

Ne mândrim cu servicii prompte, eficiente și rentabile pentru clienții care au apelat la serviciile noastre.

Servicii Electrice, Mentenanță și Vânzări Produse Electrice

Ne străduim să dăm satisfacție clienților
Business și Rezidențiali

iar în calitate de contractor de servicii electrice complete putem oferi toate serviciile de construcții electrice, de la proiectul de execuție până la întreținerea clădirii.

Pentru toate serviciile oferite, Center Net D&C are personal de specialitate cu pregătire în domeniu, atestat și autorizat de autoritățile competente. 

Center Net D&C SRL este capabil să se mobilizeze rapid pe termen scurt, pentru noi proiecte sau lucrări. Toți clienții vechi revin și apelează la serviciile noastre, pentru că se bazează pe performanțele noastre anterioare.

9

Instalații electrice

Detalii

– instalații electrice interioare,
– modernizări de instalații electrice interioare,
– iluminat de urgență.

9

Mentenanță instalații electrice

Detalii

Center Net D&C furnizează o gamă largă de servicii de întreținere și mentenanță pentru instalații electrice din imobile rezidențiale, comerciale și industriale. Oferim deasemenea sevice pentru produsele electrice comercializate în perioada de garanție și post-garanție, conform legislației din România.

Center Net D&C SRL vă oferă, la solicitarea dumneavostră, o cotație promptă, fără obligația de a contracta aceste servicii cu firma noastră.

Suntem suficient de pregătiți pentru a fi capabili de a crea asocieri puternice cu clienții noștri, având în același timp o gamă completă de expertiză disponibilă. Suntem capabili de a lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a oferi un serviciu profesional și adaptat la nevoile dumneavoastră exacte.

9

Instalații curenți slabi

Detalii

Center Net D&C SRL montează instalații de curenți slabi cum ar fi:

 • cablare structurată
 • control acces
 • detecție și avertizare incendiu
 • televiziune cu circuit închis

O clădire modernă nu poate funcționa fără un minim de dotari cu instalații de curenți slabi. Calitatea și siguranța instalațiilor de curenți slabi oferită clădirii o situează pe aceasta în gama A sau B, potrivit standardelor din România de siguranță și funcționare. 

9

Supraveghere și Sisteme de alarmă

Detalii

Serviciul nostru de instalare camere de supraveghere înseamnă acum siguranță și liniște. Vizionați totul, online și offline (la dumneavoastră acasă).

Fie că aveți nevoie de ajutor pentru configurarea celor mai noi sisteme CCTV folosind Wi-Fi (IP) camere sau configurarea DVR activat pentru pentru vizualizare la distanță pe smartphone-uri sau tablete, noi oferim acum un serviciu complet, care vă poate ajuta.

Oferim și sisteme de securitate wireless, instalare sistem de alarmă pentru a putea avea liniște deplină în căminul dumneavoastră.

9

Împământări

Detalii

Center Net D&C SRL emite Buletine de Verificare a Instalației de Legare la Pământ conform ISU.

Mai multe detalii în secțiunea de mai jos.

Buletine de Verificare a Instalației de Legare la Pământ

Conform
ISU

u

Legarea la pământ

este o măsura de siguranță pentru prevenirea și reducerea riscului de șocuri electrice. Toate proprietățile noi sau proprietățile care au avut recent instalații noi, efectuate de un electrician autorizat, trebuie să aibă împământare corectă și o verificare conformă cu standardele de siguranță și protecție (ISU).

u

Rezistența de dispersie a prizelor de pământ

Instalația de legare la pământ este un ansamblu format din conductoarele de legare la pământ și prize de pământ prin care se realizează legături cu pământul.

Instalația de legare la pământ este formată din:
* Prizele de pământ naturale;
* Prizele de pământ artificiale;
* Instalația de dirijare a distribuției potențialelor;

u

Conductoarele de legare la pământ.

Proprietățile electrice ale instalației de legare la pământ depind în mod esențial de doi parametri:
*rezistența prizei de pământ;
*configurația prizei de pământ;

Rezistența prizei de pământ determină relația dintre potențialul prizei VE și valoarea curentului de punere la pământ. Configurația prizei de pământ determină repartiția potențialului la suprafața solului, urmare a trecerii curentului spre pământ.

u

Buletine PRAM

În cazul în care un client dorește orice modificare sau completare făcută la instalațiile interioare electrice, Center NET D&C oferă contra cost Buletine de Verificare a Instalației de Legare la Pământ a acesteia – Buletine PRAM

Conform noilor reguli legislative, se include obligativitatea instalației electrice de protecție și Legare la Pământ și eliberarea unui Buletin de Verificare a Instalației de Legare la Pământ pentru clădiri înalte – apartamente, școli, farmacii, biserici, spitale, centre de corecție, birouri, bănci, magazine de vânzare cu amănuntul, stații de alimentare cu combustibil, orice fel de clădire rezidențială și non-rezidențială.

u

Rezistența prizei de pământ

are două componente:

1. rezistența de dispersie RD, care este rezistența solului între priza de pământ și zona de potențial nul.

2. rezistența RL a părților metalice ale prizei de pământ și ale conductorului de nul de protecție.

Rezistența RL este, în mod uzual, mult mai mică decât rezistența de dispersie RD. Ca urmare, rezistența prizei de pământ este considerată a fi egală cu rezistența de dispersie RD. În literatura de specialitate, rezistența prizei de pământ este denumită frecvent rezistența de dispersie.

Rezistența R a unei prize de pământ depinde de rezistivitatea solului ρ precum și de configurația prizei. Pentru a obține valori scăzute ale rezistenței R, densitatea curentului care se scurge de la electrozii metalici spre pământ trebuie să fie redusă, adica volumul de pămant prin care se scurge acest curent trebuie să fie cât mai mare posibil. Îndată ce curentul trece de la metal la pământ el se dispersează, reducând asfel densitatea de curent. Dacă electrodul are dimensiuni mici, de exemplu este un punct, acest efect este semnificativ dar el se reduce foarte mult pentru un electrod tip placă unde disiparea este efectiva numai pe muchii.

Vă recomandăm

Tehnologie de top

Centrale termice cu inducție electromagnetică

 • pretabile în mod egal pentru imobile de tip rezidențial, comercial sau industrial;
 • alimentare monofazică (230 V) sau trifazică (400 V);
 • funcționare sigură, deoarece apa circulă separat de elementul de încălzire, deci nu există pericol de electrocutare;
 • permit economisirea a până la 30 % din energia electrică utilizată în comparație cu un încălzitor electric obișnuit (cu rezistență electrică sau electrozi);
 • încălzirea apei este mult mai rapidă, eficiența termică fiind de peste 99%;
 • piese de brand de top utilizate, cum ar fi modulul fabricat in Germania – Infineon IGBT;
 • Încălzirea prin inducție este cea mai curată, eficientă, rentabilă și precisă încălzire materială disponibilă industriei.
DETALII – Centrale termice cu INDUCȚIE ELECTROMAGNETICĂ
R

Universal și Adaptabil

Sistemul de încălzire prin Inducție Electromagnetică poate fi conectat și poate lucra împreună cu:

 • Cazane pe combustibil solid,
 • Cazane pe combustibil lichid,
 • Colectoare solare,
 • Pompe de caldura,
 • Sisteme fotovoltaice,
 • Generatoare eoliene,
 • Alte sisteme de încălzire.

Principiul de funcționare

Încălzirea apei prin inducție electromagnetică se bazează pe efectul câmpului electromagnetic de a crea căldură în interiorul unei bobine atunci când prin bobină trece un curent electric de înaltă frecvență. Dacă prin interiorul bobinei, separat de aceasta, circulă apă, aceasta se va încălzi rapid preluând căldura produsă de bobina ce creează câmpul electromagnetic. 

k

Caracteristici

· Siguranță
Apa circulă separat de elementul de încălzire electric. Nu există pericol de electrocutare.

· Economisire energie
Comparativ cu un încălzitor de apă obișnuit, cu rezistență electrică sau electrozi, se poate economisi energie cu 20% până la 30%. Sistemul de încălzire prin încălzire electromagnetică face ca apa să se încălzească mult mai rapid, cu o eficiență termică de peste 99%.

· Prietenos cu mediul
Acest încălzitor nu consumă oxigenul din interior, nu este nociv în timpul lucrului și nu are influență asupra ambientului.

Consumul de energie

al unei clădiri și implicit energia electrică consumată de o centrală electrică folosită pentru încălzire depinde foarte mult de următorii parametri:

1. Izolația clădirii,
2. Temperatura exterioară a mediului,
3. Temperatura ambientală dorită în interior,
4. Stilul de viață,
5. Temperatura zi/noapte dorită,
6. Gradientul termic al locuinței,
7. Timpii de aerisire a imobilului.

t

Puterea centralei și dimensiunea caloriferelor

Puterea centralei este în funcție de volumul spațiului care trebuie încălzit, astfel (valorile pe fiecare cameră se adună):

Suprafața Utilă x Înălțime Cameră = Volum Spațiu de Încălzit
Volum Spațiu de Încălzit x 40W/mc = Putere Centrală

Căldura este disipată cu ajutorul caloriferelor, care trebuie dimensionate corect, astfel:

(Volum Spațiu de Încălzit x 50 ) / 2200 = Lungimea caloriferului (de tip K22/600 mm), care trebuie rotunjit în plus la următoarea dimensiune existentă, dar nu mai mult de 10 cm.

Exemplu: (L x l x h 4mx3mx2,5m=) 30 mc x 50 = 1500 / 2200= 0,681 (metri).
Deci caloriferul trebuie sa fie de 681 mm. Cum nu se fabrică calorifere la această dimensiune, veți monta un calorifer mai mare, la următoarea dimensiune, adica 80 – 90 cm. Este indicat să nu adăugați mai mult de 10 cm, dacă este posibil.

s

ATENȚIE

Boilerele – Centralele cu inducție electromagnetică model CNL sunt destinate folosirii doar pentru incalzire.

Boilerele – Centralele cu inducție electromagnetică model – CNL nu vin echipate cu pompa de circulație, vas de expansiune și grup termic de siguranță. Ele se achiziționează separat.

Centrale termice cu ionizare

 • ideale atât pentru încălzirea cu calorifere cât și prin pardoseală;
 • dezvoltate inițial pentru domeniul militar, se bazează pe agitația termică a moleculelor unui lichid special;
 • instalare ieftină și rapidă;
 • pot fi utilizate împreună cu instalația deja existentă, ducând la o mare economie de energie;
 • suprafață de instalare foarte mică – aproximativ 1 metru pătrat;
 • permit economisirea a până la 30 % din energia electrică utilizată de un încălzitor electric obișnuit (cu rezistență electrică sau electrozi);
 • încălzirea apei este mult mai rapidă, eficiența termică fiind de peste 99%;
DETALII – Centrale termice CU IONIZARE
R

Utilizabil și împreună cu o instalație existentă

1. Instalarea sistemului este MULT MAI IEFTINĂ.

2. Rapiditate în instalare: maxim 5 ore până la punerea în funcțiune

3. Tehnologie ecologică

4. Suprafață foarte mică necesară pentru instalare (1mp)

5. Puteți utiliza aceste centrale prin ionizare împreună cu orice instalație de încălzire deja existentă în casa dumneavoastră

6. Funcționare silențioasă

7. Posibilitate de programare intervale orare zilnice și săptămânale

8. Protecție la îngheț (-40° Celsius)

Sistemul de încălzire poate fi conectat și poate lucra împreună cu:

– cazane pe combustibil solid
– pufere cu acumulare de căldură
– colectoare solare
– sisteme fotovoltaice

Principiul de funcționare

Acest sistem a fost inițial dezvoltat pentru domeniul militar. Este construit cu materiale de ultimă generație, la cele mai înalte standarde de calitate.

Boilerul cu ioni este un sistem de încălzire alternativă a sistemelor de încălzire cu combustibil solid, lichid sau gazos.

Sursa de energie pentru încălzire este energia electrică dar noua tehnologie este foarte economică deoarece energia electrică este utilizată doar pentru demararea procesului de agitație termică a moleculelor din lichidul special și desprinderea ionilor care, odată polarizați, se ciocnesc ducând la mărirea temperaturii lichidului cu un consum foarte redus de energie electrică.

Procesul de încălzire este bazat pe excesul de energie produsă de ciocnirea ionilor pozitivi și negativi, prin care se mărește temperatura lichidului folosit în instalațiile de încălzire prin ionizare.

k

Caracteristici

· Nu folosește apă, ci un lichid special
Când în sistemele de încălzire este folosită apa ca agent termic, consumatorul se confruntă cu mai multe neajunsuri în timp. Apa conține diverse săruri și impurități care în exploatare conduc la coroziunea instalație, depuneri de sare și componente biologice pe suprafețele interioare ale instalației de încălzire, ceea ce conduce în timp la reducerea randamentului.

În plus, apa poate fi folosită ca lichid conductor de temperatură în instalații termice care funcționează numai la temperaturi pozitive.

Lichidul din boilerul cu ioni, EKO-E40, are următoarele principale caracterisitici:
– Nu îngheață la temperaturi de până la -40 °C
– Are punctul de firbere la +120 °C
– Previne coroziunea echipamentelor de încălzire
– Previne formarea depozitelor – și în special a depozitelor biologice – pe suprafețele echipamentului de încălzire
– Oferă boilerului cu ioni o mare stabilitate în funționare

· Eficient
Coeficientul de Performanță – COP – este supraunitar. Prin utilizarea 1 Kw de energie electrică se pot produce până la 2,04 Kcal de energie termică.

· Sigur în exploatare
Boilerul cu ioni este în întregime în concordanță cu cerințele Directivei Comunității Europene pentru Joasă Tensiune № 73/23 / CEE, privind siguranța electrică, și autorizate pentru utilizare în statele membre ale UE .

Se exclude riscul de electrocutare prin scurgerea periculoasă de curent electric pe corpul cazanului, risc pe care alte echipamente îl pot avea.

t

Diferite modele

Există diferite modele de boilere cu ioni în funcție de mărimea spațiului ce trebuie încălzit – de la  30 /60 mp până la 400 mp – în consecință, de la 3 kW până la 30 kW. În funcție de putere diferă și necesarul de lichid special EKO-E40.

Panou de control conține:

– panou cu control de putere,
– simistor/termostat cu cip de control,
– senzor pentru protecția automată a boilerului,
– senzor pentru protecția automată a pompei de circulație,
– leduri

Setul complet include, de asemenea, dispozitive adiționale (contra cost):

– sistem de control pentru putere maximă – inteligent – permite boilerului cu ioni sa funcționeze în locuințe/spații cu putere limitată de energie electrică, deconectând boilerul la sesizarea unei suprasarcini în circuitul electric de alimentare. El se conectează automat atunci când suprasarcina electrică scade. Astfel, posibilitatea rețelei electrice de a avea suprasarcină este evitată prin funcționarea corectă a dispozitivelor de protecție (siguranțe automate de protecție) excluzând un rezultat neplăcut. Permite, prin control tactil, să vă programați boilerul pentru a lucra la diferite temperaturi pentru o săptămână în regim de zi / noapte.
– conductori pentru boilere cu ioni.
– pompă de circulație.
– vas de expansiune.
– grup termic de siguranță.

W

PRETURI PENTRU SISTEME DE INCALZIRE PRIN IONIZARE - STAFOR

1. STAFOR  3 – 5 Kw / 230 V – 3500 Lei – Detalii (.pdf)

2. STAFOR 5 – 10 Kw / 230 V – 4200 Lei – Detalii (.pdf)

3. STAFOR 6 – 9 Kw / 400 V – 4450 Lei – Detalii (.pdf)

4. STAFOR 10 – 20 Kw / 400 V – 5830 Lei – Detalii (.pdf)

5. STAFOR 20 – 30 Kw / 400 V – 6550 Lei – Detalii (.pdf)

6. Lichid electrolit pt reglarea puterii STATERM POWER 1L – 25 Lei  

7. Lichid Termic EKO-E40 rezistent la inghet pana la -30 grade  – 16 Lei/Litru

W

Modele FĂRĂ LICHID SPECIAL

În cazul în care NU se poate utiliza lichid special (sau condițiile de utilizare ale lui nu sunt îndeplinite din diverse motive: sistemul pierde presiune, este puternic contaminat etc.) există varianta utilizării sistemelor 10-20HE, respectiv 20-30HE.

Funcționarea, silențioasă, este controlată electronic și fără contact mecanic de un programator de camera Intellitherm C55.

 

s

ATENȚIE

Schimbătorul de căldură trebuie instalat obligatoriu pe podea.

În sistemele de încălzire cu lichid special este permis numai agentul termic STATERM EKO E40 cu aditivul de putere STATERM.

 

12 + 2 =

i

Center Net D&C

RO 35702261 | J52/103/2016

Str. Magnoliei, Nr. 10
Roata de Jos, Giurgiu, RO

RO02BTRLRONCRT0338882701
Banca Transilvania

PROGRAM: Luni – Vineri: 08:00 – 19:00

.

(004) 0724 741 957

.

office@centernetdc.ro
,

www.centernetdc.ro
,